Particuliere verzekeringen

Wat verzekert u wel en wat niet? Bus Verzekeringen geeft onafhankelijk verzekeringsadvies, dat past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Bus Verzekeringen adviseert welke verzekeringsmaatschappij de verzekering heeft die voor u het meest geschikt is. Verzekeringspakketten en losse polissen zijn beiden mogelijk.

 

Pakketten

Via polissen in één verzekeringspakket kunt u geld besparen. De meeste verzekeraars geven pakketkorting, oplopend tot wel 12%. Een verzekeringspakket voorkomt getouwtrek tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen bij schade. Bovendien geeft een verzekeringspakket overzicht en voorkomt onder- of oververzekering.

Lees verder...

Auto / Motor

Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor de auto of motor is verplicht. Het gaat om schade die u met uw auto of motor bij anderen kunt veroorzaken. Extra cascoverzekeringen voor schade aan auto of motor zijn uiteraard ook mogelijk.

Lees verder...

Reisverzekeringen

Met een reisverzekering kunt u onbezorgd op vakantie. Via een laag bedrag per dag verzekert u zich tegen alle soorten schade, bijvoorbeeld door diefstal van bagage of repatriëring.

Lees verder...

Caravan

Op vakantie met caravan, camper of boot? Verzeker deze recreatieve onderkomens tegen schade, bijvoorbeeld door storm, brand, een onhandige manoeuvre of door diefstal.

Lees verder...

Scooter

Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor scooter of brommer is verplicht. Een scooter- of brommerverzekering dekt ook de schade voor meerijders. Let op! Schade ontstaan door drank of roekeloos rijgedrag is niet verzekerbaar. Bovendien blijft deze schadeschuld op naam staan.

Lees verder...

fiets

Een fiets kost al snel een paar honderd euro. Dit vervoermiddel is bijzonder diefstalgevoelig. Een fietsverzekering is daarom aan te raden.

Lees verder...

Studentenpakket

Op kamers… en dan? Een verzekering is meestal niet het eerste waar je aan denkt. Wel doen, want als student val je meestal niet meer onder de verzekering van je ouders.

Lees verder...

Pensioen

Pensioen is de spaarpot voor later. U bent steeds meer zelf verantwoordelijk voor het financieel regelen van uw eigen oude dag.

Lees verder...

Uitvaart

De kosten van een begrafenis of crematie zijn hoog en stijgen ieder jaar met 8 a 10%. Toch reserveren maar weinig mensen geld voor hun uitvaart. De uitvaartverzekering is de enige verzekering waarvan u zeker weet dat u deze gebruikt. Het verzekeringsbedrag van de uitvaartverzekering wordt geïndexeerd. U bent dus nooit onderverzekerd.

Lees verder...