Zakelijke verzekeringen

Wat verzekert u wel en wat niet? Bus Verzekeringen geeft onafhankelijk advies op basis van jarenlange ervaring in het midden- en kleinbedrijf. U krijgt een advies op maat dat past bij uw onderneming en wensen. Verzekeringspakketten en losse polissen zijn beiden mogelijk.

 

Pakketten

Via polissen in één verzekeringspakket kunt u geld besparen. De meeste verzekeraars geven pakketkorting, oplopend tot wel 12%. Een verzekeringspakket voorkomt getouwtrek tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen bij schade. Bovendien geeft een verzekeringspakket overzicht en voorkomt onder- of oververzekering. Jarenlange ervaring met schade-expertise in het midden- en kleinbedrijf garandeert een realistisch risicoprofiel van uw bedrijf.

Lees verder...

Ziekteverzuim

De kosten van ziek personeel zijn hoog. Ondernemers zijn steeds meer zelf verantwoordelijk voor ziekteverzuimkosten. Op de kosten van ziekteverzuim kun je zelfs failliet gaan als bedrijf.

Lees verder...

Riscomanagement

Risicomanagement is een manier om systematisch ondernemingsrisico’s te analyseren en te beheersen. U krijgt inzicht in de omvang van de verschillende bedrijfsrisico’s (strategische, operationele en financiële) en advies over het nemen van maatregelen tegen deze risico’s.

Lees verder...

Pensioen

Pensioen is de spaarpot voor later. Veel werknemers zien een goede pensioenregeling als een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Een collectieve pensioenregeling is een manier om medewerkers te werven en aan uw bedrijf te binden.

Lees verder...

Bestelauto

Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor de bestelauto is verplicht. Het gaat om schade die u met de bestelauto of ander bedrijfsvoertuig bij anderen kunt veroorzaken. Extra cascoverzekeringen voor schade aan de bestelauto zijn uiteraard ook mogelijk.

Lees verder...