Zakelijk


Wat verzekert u wel en wat niet? Bus Verzekeringen geeft onafhankelijk advies op basis van jarenlange ervaring in het midden- en kleinbedrijf. U krijgt een advies op maat dat past bij uw onderneming en wensen. Verzekeringspakketten en losse polissen zijn beiden mogelijk.

Pakketten

Via polissen in één verzekeringspakket kunt u geld besparen. De meeste verzekeraars geven pakketkorting, oplopend tot wel 12%. Een verzekeringspakket voorkomt getouwtrek tussen verschillende verzekeringsmaatschappijen bij schade. Bovendien geeft een verzekeringspakket overzicht en voorkomt onder- of oververzekering. Jarenlange ervaring met schade-expertise in het midden- en kleinbedrijf garandeert een realistisch risicoprofiel van uw bedrijf.
Bus Verzekeringen adviseert welk verzekeringspakket voor u geschikt is. Het advies is in klare taal geformuleerd en onafhankelijk van welke verzekeringsmaatschappij dan ook. Onderdelen van een verzekeringspakket zijn bijvoorbeeld: aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, brand- en bedrijfsschadeverzekering, constructieverzekering, motorrijtuigenverzekering, technische verzekering, rechtsbijstandverzekering en cyberverzekering

Schade melden